Disclaimer en privacy

Hoewel aan alle pagina's van de website van Tumi's de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Tumi's aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Tumi's, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Tumi's is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Tumi's bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Tumi's wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Sprangers B.V.. Het gebruik van het logo van Tumi's is alleen toegestaan na toestemming van Tumi's.

Tumi's hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Tumi's wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. Wel gebruiken wij cookies om het gebruik van onze website te optimaliseren. Lees hier onze uitgebreide cookieverklaring. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Lees hier ons privacybeleid.

Contact Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Genieten op een bijzondere plek

Genieten op een bijzondere plek

Heerlijk genieten op een historische plek dat doe je bij Tumi's in Zevenbergen. Een prachtige, sfeervolle locatie aan de rand van het centrum, met voldoende parkeergelegenheid. Kom langs voor een lekkere lunch, heerlijke high tea, hemelse hapas of bruisende borrel. Heeft u iets te vieren? Nodig uw gezelschap met een gerust hart uit bij Tumi's voor een bijzonder buffet of fantastisch feest!!

Bekijk ons restaurant ook van binnen met een virtual tour d.m.v. een klik op google.